Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden GamesEnGoodies.nl, JapanseGames.nl, ControllerWinkel.nl en ConsoleKabels.nl

Het assortiment bestaat veelal uit tweedehands producten waarop geen garantie gegeven kan worden. Games en Goodies garandeert dat producten in werkzame staat naar u verzonden worden (tenzij nadrukkelijk van tevoren anders aangegeven) maar kan na afgifte op het postkantoor geen garantie geven op gebruiksduur. Klanten beschikken altijd over de mogelijkheid om producten werkend te bekijken in Easterlittens, tenzij anders aangegeven. 

Bestellingen worden uiterlijk drie werkdagen na het ontvangen van de betaling verzonden. Na een gemaakte bestelling is annuleren uwerzijds altijd mogelijk, mits deze nog niet verzonden is. Ook Games en Goodies behoudt zich het recht bestellingen te annuleren. Klant zal in dat geval altijd een opgaaf van reden ontvangen. Wanneer binnen zeven kalenderdagen na bestelling de betaling niet ontvangen is door Games en Goodies zal de bestelling geannuleerd worden. De klant ontvangt hierover bericht en correspondentie is altijd mogelijk. 

Retourneren van nieuwe producten in gesealde staat is binnen 14 dagen na aankoop mogelijk en restitutie door middel van terugbetaling van het volledige aankoopbedrag van het product zal worden toegekend. Een vervangend product van dezelfde waarde behoort ook tot de mogelijkheden maar is geen verplichting. Voor tweedehands producten worden retourzendingen sinds 01-08-2016 helaas niet meer geaccepteerd vanwege een reeks aan fraudegevallen; personen die werkende producten kochten ter vervanging van hun eigen kapotte product en deze kapotte (dus totaal andere) items aan ons retourneerden om zo een gratis goed product te bemachtigen. Uitzonderingen kunnen na overleg en op basis van coulance gemaakt worden.

Games en Goodies © 2023
Supported by Codeinspires