Over G&G

Bij Games en Goodies kunt u games en hardware voor bijna alle (retro) consoles vinden. Zowel voor "onze" Europese als de Japanse en Amerikaanse consoles is het aanbod groot. Onder andere de Japanse Famicom en Super Famicom systemen behoren tot de specialisatie. Ook voor collectors items zoals Nintendo Game & Watch of gaming gerelateerde goodies zit u bij Games en Goodies altijd goed!

Het grote aanbod aan Europese en geïmporteerde games én consoles komt uit een privé collectie en is daarom altijd getest. Mede-verzamelaars zijn al vaak blij gemaakt met aanvullingen op hun collectie. Door goede en betrouwbare contacten (onder andere in Japan) is het voor u altijd aan te raden contact op te nemen wanneer u een game zoekt die niet op voorraad is. De ervaring heeft reeds geleerd dat het een goed gevoel geeft u blij te maken met de game die u wellicht al zo lang zoekt. Daarom blijven de prijzen voor deze speciaal voor u bestelde games zo laag mogelijk. Dezelfde ervaring leert ook dat verzamelaars dit zeer waarderen en deze waardering laten blijken door Games en Goodies ook bij de zoektocht naar een volgend object in te schakelen.

Sinds april 2012 biedt Games en Goodies een actueel en direct in Easterlittens voorradig assortiment ook aan in een eigen webshop. Alle productfoto's zijn afbeeldingen van het aangeboden product zélf, dus geen standaardfoto. Zo komt u niet voor verrassingen te staan! 

Wanneer u koopt bij Games en Goodies koopt u met vertrouwen en zekerheid. Niets gaat ongetest de deur uit, tenzij duidelijk anders aangegeven of bij nieuwe, ongeopende producten in fabrieksverpakking. 

Games en Goodies bestaat uit de webshops: GamesEnGoodies.nl, JapanseGames.nl, ControllerWinkel.nl en ConsoleKabels.nl

Games en Goodies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden onder de volgende gegevens:

KvK Nummer: 57698384

BTW Nummer: 

 

Games en Goodies © 2023
Supported by Codeinspires